Workshops

Suspndise rutrum in lobortis vel facilisisr morbi mattis quram utei quarm convallis ornw dilam scjelqku convallis nissim.

 

 

 

Investeringer i Human Capital kan måles på bundlinjen

 

 

 

Workshops

 

 

Afhængigt af virksomhedens behov tilpasser vi vore foredrag og workshops, således at disse afstemmes og planlægges i relation til virksomhedens organisationsspecifikke og ledelsesmæssige udfordringer.

 

Workshops planlægges med refleksionsøvelser og praktiske problemstillinger fra virksomheden.

 

Workshops og foredrag kan eksempelvis omhandle følgende temaer:

 

 • Kriseledelse

   

 • Effektivisering og motivation

   

 • Tiden efter opsigelser i organisationen

   

 • Konflikt- og samarbejdsvanskeligheder

   

 • Teamudvikling

   

   

  Efter aftale med virksomhedens vil indholdet blive tilpasset virkelighedsnære situationer og gennem en konstruktive provokationer af deltagerne, øges procesejerskabet fra deltagerne.

   

  Vore kompetente foredrags- og workshopholdere er meget populære, hvorfor vi opfordrer til planlægning i god tid.

   

   

  Klima-, medarbejder-, kunde- eller arbejdsglædeundersøgelser

   

  Erkendelsen af vigtigheden af at kende sit ståsted i relation til medarbejdere og kunder, er første skridt I den regitig retning, men desværre nedprioriterer mange virksomheder, at foretage disse klima målinger, enten grundet besparelser eller fordi de mener at kende svaret på forhånd.

   

  Det er uomtvisteligt at øget arbejdsglæde blandt medarbejderne giver en større effektivitet, som i sidste ende giver en bedre bundlinje, hvorfor morgendagens vindervirksomheder er dem, som tør satse og investere i fremtiden, både hvad angår kunder og dermed øget salg, men også i medarbejdere, den såkaldte human capital.

   

  HR-Nordic tilbyder at bistå virksomheden med udvikling, planlægning og gennemførelse af alle former for tilstandsvurderinger og -undersøgelseskampagner.

   

Copyright © All Rights Reserved